Antrenori Personali


Iti putem oferi mai multe informatii despre antrenorii nostri astfel ca tu sa il alegi pe cel mai potrivit pentru scopurile tale
0721.211.760
George

George


Pasiunea pentru miscare s-a manifestat initial prin opt ani de baschet dublat de atletism, debutand in anul 2002.
Apoi, George a continuat cu doi ani de polo in apa, iar in 2012 a calcat pentru prima data pragul unei sali de fitness si, de atunci, nu a mai stopat aceasta activitate.
De patru ani se antreneaza in kickboxing. A inceput in Olanda , unde a invatat bazele tehnicii de lupta Dutch kickboxing pe care, odata intors la Bucuresti, a readaptat-o la stilul care se preda la noi in tara, la Ciprian Sora.

 • Instructor fitness si personal trainer

A practicat baschet, atletism, polo si kickbox.

Ca antrenor personal, a antrenat si a avut rezultate cu clienti pentru scadere in greutate, imbunatatirea conditiei fizice, cresterea masei musculare.
In sport, ne atingem obiectivele cu tact, rabdare si cu o aplecare catre a invata lucrurile in mod corect. Este nevoie sa intelegem ca nu exista scurtaturi in fitness

English


Motto-ul lui: Graba strica treaba.

Bogdan

Bogdan


Bogdan a inceput sa joace volei la 12 ani si a fost component al lotului de volei Dinamo Bucuresti pentru o perioada de 4 ani.
Isi continua activitatea sportiva ca antrenor personal si antrenor grup tonifiere.

 • Instructor Fitness&Aerobic

Bogdan are ca background sportiv voleiul.
Este pasionat de drumetii, mountain biking si alergarea de anduranta.

Ca antrenor personal, a antrenat si a avut rezultate in imbunatatirea conditiei fizice, postura, slabit si cresterea masei musculare.
A conceput si a urmarit planuri de antrenament saptamanale pentru clienti intre 13 si 65 ani.

English
Motto-ul lui: Ratezi 100% dintre oportunitatile de care nu profiti.

Alexandra

Alexandra


Alexandra si-a inceput pasiunea pentru tenis la varsta de 8 ani si a continuat sa o alimenteze cu pasiune si determinare de atunci.
In afara terenului de tenis, ii place sa exploreze muntii, gasind bucurie si satisfactie in fiecare pas pe cararile naturii.
Acum, isi pastreaza activitatea sportiva prin antrenamentele la sala.

 • Instructor fitness si personal trainer

A practicat tenis, ciclism si hiking.

Ca antrenor personal, Alexandra colaboreaza cu clienti pentru a-i ajuta sa atinga diverse obiective, inclusiv scaderea in greutate, imbunatatirea conditiei fizice generale si cresterea masei musculare. Cu o abordare personalizata si motivanta, ea inspira si indruma pe cei din jur sa-si imbunatateasca sanatatea si starea de bine prin activitate fizica si nutritie adecvata.

English
Motto-ul ei: Impreuna, vom transforma visele in realitate.

Elena

Elena


Elena a absolvit Factulatea de Stiintele Educatiei la Universitatea Dimitrie Cantemir si Scoala de Culturism si Fitness a Federatiei Romane.
Primul contact cu sportul a fost la 16 ani la Kick Boxing si de atunci inceput sa fie pasionata de tot ce insemana miscare: alergare, fitness, kangoo jumps, inot, Yoga.

 • Instructor Fitness&Aerobic
 • Instructor Yoga
 • Instructor Yoga copii
 • Instructor Kangoo Jumps
 • Arbitru sportiv la Federatia Romana de Pangration Athlima


A practicat 5 ani arte martiale apoi multe sporturi iar in ultimii ani s-a hotarat sa devina arbitru si antrenor de fitness

Ca antrenor personal a antrenat si a avut rezultate in reducerea masei grase, cresterea masei musculare, imbunatatirea posturii si a conditiei fizice. A antrenat copii si adulti de la 5 la 40 ani.
A conceput si a urmarit planuri de antrenament saptamanale.

English
Motto-ul ei: Smile every day & do what you love! Be optimistic and have trust!!!

Andreea

Andreea


Andreea a inceput sa joace volei la 6 ani si a fost componenta a lotului national de volei pentru o perioada de 15 ani.
Isi continua activitatea sportiva ca antrenor personal si instructor Fitness&Aerobic.

 • Antrenor personal, Instructor Fitness

Incepand de la 4 ani a practicat gimnastica ritmica si a continuat cu atletism si volei.

Andreea a fost preparator fizic al echipei feminine de volei juniori.
Cu experienta acumulata in urma vietii sportive, Andreea abordeaza antrenamentele intr-un mod personal, cu o atitudine distractiva care face sa treaca timpul petrecut in sala cat mai usor.
Ca antrenor personal, a antrenat si a avut rezultate cu clienti intre 13 ani si 40 ani: scadere in greutate, imbunatatirea conditiei fizice.

English

Motto-ul ei este: Ambitie si perseverenta.

Diana

Diana


Diana a descoperit Yoga si Pilates dupa o interventie chirurgicala la coloana vertebrala. Beneficiile pe care le-a simtit in urma practicii sustinute au determinat-o sa isi schimbe complet modul de viata si isi canalizeze toata energia catre sport, astfel incat sa ii poata ajuta si pe altii sa fie functionali in viata de zi cu zi.

 • Instructor Fitness & Aerobic
 • Pilates Mat
 • Yoga 200H Hatha Vinyasa
 • Stretching Postural

In calitate de antrenor a lucrat cu clienti de toate varstele de la adolescenti si tineri, pana la persoane de varsta mijlocie si pensionari.
A avut rezultate in recuperarea post-kinetoterapie, in imbunatatirea capacitatii pulmonare, tonifiere musculara, cresterea mobilitatii si a flexibilitatii.

English

Motto-ul ei este: Nu conteaza de cate ori cazi, ci de cate ori te ridici.

Otilia

Otilia


Otilia a fost corporatista si a schimbat jobul de birou pentru multe fandari si abdomene. Avand o experienta de 5 ani in aerobic, antrenamentele ei sunt distractive, cu multa energie si voie buna.

 • Fitness & Aerobic
 • Body Combat
 • Suspension training
 • Poundfit
 • Nutritie vegana

A practicat gimnastica ritmica, tenis si atletism.

Ca antrenor personal, a antrenat si a avut rezultate cu clienti intre 13 ani si 50 ani: scadere in greutate, imbunatatirea conditiei fizice, cresterea masei musculare
A conceput, urmarit si adaptat planuri de dieta personalizate in functie de preferintele alimentare si nivelul de efort fizic depus zilnic.

English   Spanish

Considera ca antrenamentele pot sa fie atat eficiente cat si distractive
Motto-ul ei: Just play! Have fun! Enjoy de game !

Kami

Kami


Kamelia sau Pinky, asa cum e cunoscuta si recunoscuta de catre comunitatile de sport, este nepoata regretatului Ivan Patzaichin.
Sportul a fost un stil de viata in familia ei, prin urmare inca de mica, a jucat handbal de performanta.
Este maratonista, preparator fizic de baschet juniori si instructor acreditat de Fitness & Aerobic.
In timpul liber, in afara de citit, hobby-uril ei sunt tot legate de sport: caiac, SUP, Snowboarding, Schi, Diving, Inot, drumetii si bag box.
In prezent, urmeaza Masterul de Strenght & Conditionig de la Universitatea BARCA Innovation Hub din Barcelona

 • Fitness & Aerobic
 • Masterul de Strenght & Conditioning la Universitatea BARCA Innovation Hub, Barcelona
 • Body Pump
 • Bossu
 • Functional Training
 • Stretching Postural
 • Interval Training
 • Periodizarea antrenamentelor
 • Nutritie si dopaj

A practicat handbal de performanta, CSM Galati, maraton, ultra-maraton (90km), maraton montan

Ca antrenor personal, a antrenat si a avut rezultate cu clienti intre 13 ani si 50 ani: scadere in greutate, imbunatatirea conditiei fizice, cresterea masei musculare
A conceput, urmarit si adaptat planuri de dieta personalizate in functie de preferintele alimentare si nivelul de efort fizic depus zilnic.

English

Avand cunostinte si tangente cu mai multe laturi ale domeniului sportiv, Kamelia te poate ajuta sa devii fit, sa scapi de kilogramele in plus, sa ai un corp functional si mai ales un mindset potrivit.
Iti va oferi structura, monitorizare si ghidaj, determinare si pasiune, tot timpul cu zambetul pe buze si multa pasiune, alaturi de un plan personalizat dupa nevoile si obiectivele tale.
Motto-ul ei: Motivatia te va ridica din pat, dar disciplina este cea care te va duce catre rezultat.

Adina

Adina


Acum 7 ani Adina a decis sa aleaga sportul in locul unei cariere in marketing si a devenit instructor acreditat de aerobic si antrenor personal. S-a format profesional urmand cursurile Facultatii de Kinetoterapie si Motricitate Speciala si Masterul in Afectiuni Locomotorii

 • Fitness
 • Aerobic Grup
 • Facultatea de Kinetoterapie si Motricitate Speciala
 • Master Kinetoterapie in Afectiuni Locomotorii
 • Pilates
 • Barre
 • Yoga
 • Tehnician Nutritionist

Dupa ce a urmat, in copilarie, 8 ani cursuri de balet, impinsa de pasiunea pentru sport si miscare, a cochetat cu mai toate ramurile din fitness/aerobic, cross fit, indoor si outdoor cycling, antrenamente functionale, fitness, alergare.

Ca antrenor personal, a antrenat si a avut rezultate cu clienti intre 4 ani si 70 ani: scadere in greutate, imbunatatirea conditiei fizice, cresterea masei musculare, imbunatatirea posturii, deficiente de mers
A conceput, urmarit si adaptat planuri de dieta personalizate in functie de preferintele alimentare si nivelul de efort fizic depus zilnic.

English

Crede cu tarie in sport si in miscare.
Motto-ul ei: Sportul vindeca aproape orice.