Cum ajungi la noi

Studioul nostru este amplasat stradal pe Calea Mosilor la nr 211, intr-o zona foarte accesibila, la intersectia cu Mihai Eminescu si cu Bulevardul Dacia.

Mijloace de transport

  • Metrou Obor
  • STP: 10, 21, 79, 86, 133, 135, 330, 335, 667

Parcare in zona

Devino membru

Descarca aplicatia GymManagementApp si introdu codul salii: FITOLOGY

Google Play AppStore Huawei AppGallery
Creaza cont cu emailul tau si apoi treci la pasul urmator, achizitionarea unui abonament si vei putea face rezervari la clase.

Achizitioneza abonament

In sectiunea Plata online poti achizitiona un abonament la clasele noastre sau cu un antrenor personal sau pentru antrenamente online
Alege care varianta ti se potriveste mai bine

Iar dintre optiunile de Abonament alege cate sedinte vrei sa faci in fiecare luna

Rezerva clasa

Pentru a participa la o clasa, rezerva-ti locul in aplicatia GMA.
Doar clientii Fitology pot participa la mai multe clase in acceasi zi. Nu este nevoie de alta actiune, checkin-ul se face automat.
Cu 2h intainte de clasa, vei primi un reminder ca ai rezervare la aceasta ora.

Aici poti vedea si cate locuri sunt disponibile mai sunt la aceasta ora.

Anuleaza clasa

Daca nu mai poti participa, te rugam sa anulezi rezervarea cu maxim 1h inainte. Cu 2h intainte, vei primi un reminder ca ai rezervare la clasa, deci este un moment bun sa anulezi, daca nu mai poti ajunge.
Daca mai ai cu mai putin de o ora pana la clasa, si totusi nu poti ajunge, da-ne un semn pe Whatsapp si anulam noi clasa pentru tine. Multumim ! 🤗


Urmatorul de pe lista de asteptare va putea participa la clasa

ESX  7Card SanoPass

Coplata ESX, Sanopass 

Coplata este un pret, de 8 lei, care se achita, in plus fata de abonamentul ESX sau Sanopass, pentru oricare clasa.
Plata se poate face doar prin aplicatia GMA GMA, iar in baza unei coplati se poate face rezervare la oricare clasa din orar.
Pentru clasele de dimineata nu se percepe coplata.


Factura sport 

Angajatorul poate deconta o parte din pretul abonamentului in baza facturii. Folositi factura trimisa de noi automat pe email pentru decontare.

Disclaimer

Va rugam sa va consultati cu medicul dumneavoastra inainte de a incepe orice program de exerciții, daca aveti probleme de sanatate existente.
Prin participarea la clasele in studio sau online, sunteti de acord sa faceti acest lucru pe propriul risc si sa ramaneti mereu in sigurata.
Veti participa voluntar la aceste clase, va asumati orice risc de vatamare si sunteti de acord sa exonerati Fitology de orice reclamatie sau cauze de actiune, cunoscute sau necunoscute, care decurg din activitatile desfasurate la acest studio.