Termeni si Conditii

Aceasta pagina care descrie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.
Fitology isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire fara notificare prealabila. Fitology respecta confidentialitatea oricaror date, informatii legate de utilizatorul care foloseste acest site in conditiile si limitarile impuse de lege.
Sistemul nostru informatic nu inregistreaza nicun fel de date utilizator si nu foloseste cookies.
Situl este furnizat de catre Fitology pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Nu garantam ca serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la Fitology sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste situl pe riscul propriu, Fitology fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea sitului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.
Utilizatorii sitului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura sitului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Fitology.
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Fitology din Calea Mosilor 211, Bucuresti. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeaai structura administrativa cu sediul Fitology.
Daca aveti intrebari, reclamatii sau aveti nevoie de informatii suplimentare despre acesti Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati la la emailul sau adresa prezentate in sectiunea www.fitology.ro#contact
Vom face tot posibilul sa raspundem solicitarii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.